مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن وسایل از خودرو در پارکینگ

با سلام
مدتی پیش برادرم را در خانه ویلا بخاطر استفاده مواد مخدر دستگیر کردند
که خودرو که متعلق به پدر هست و در قید حیات نیستند دست ایشان بود و جلوی درب خانه پارک شده بود
وقتی که می خواستند ببرندش پاسگاه گفته بوده ماشینم اینجاست که ماموران آن را هم برده بودند و در پارکینگ گذاشتند
برای خودش کمپ نوشتند و فرستادند آنجا الان تا زمان انجام مراحل جهت کارهای وراثت و.... پیام برای اینکه خودرو باتری اش از بین نرود می توان به پارکینگ مراجعه کنیم و باتری آن را تحویل بگیریم

پاسخ ها :

برداشتن وسایل از خودرو در پارکینگ