مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست اعسار محکوم به به دادگاه عمومی حقوقی

با سلام و درود. بنده با شریکم به اختلاف خوردیم و ایشان زیان مالی از کار را به گردن من انداختند و باتوجه به اینکه بنده پیش ایشان سفته داشتم ایشان مبلغ 170میلیون سفته بنده را مطالبه کردند و باتوجه به صورتجلسه ای که داشتیم باید بنده مبلغ 65میلیون به ایشان استرداد میکردم ولی دادگاه بدوی و تجدیدنظر هیچ توجهی به صورتجلسه نکردند و حکم بر پرداخت مبلغ 170میلیون را برای من صادر کردند. حال میخواهم درخواست اعسار بدم و واقعا هم چیزی ندارم که پرداخت کنم نه حسابی که پول داشته باشه و نه ملکی یا ماشینی به اسمم باشه. و بالغ بر 4نفر هم شهود میتوانم در استشهادیه بیاورم و شهادت واقعی بدهند. ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید و یا نحوه ی دادخواست رو برام تنظیم کنید.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

ابتدانمونه استشهادیه چاپی اعسار از پرداخت محکوم به را از دادگاه تهیه نمایید و موارد ذکر شده در ان را تکمیل و سپس در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست اعسار دهید