مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های ساختمان

با سلام.
ما در یک ساختمان 10 واحدی زندگی میکنیم . یکی از همسایگان مقداری گل و گیاه تهیه کرده و در باغچه بیرون ساختمان در پیاده رو کاشته است . یک سری از واحدها سهم خودرا پرداخت کرده و برخی هم با توجه به اینکه بیرون ساختمان است نمیدهند . آیا پرداخت آن با توجه به اینکه بیرون ساختمان است الزامی است ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر با توافق اقدام شده قابل مطالبه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه مشاعات تلقی میگردد در محیط ساختمان است وباید هزینه های ان پرداخت گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اقدام به اینکار مورد توافق اکثریت بوده باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیاده رو باید با رضایت تمام مالکین انجام شود.