مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت و تقسیم نامه

سلام وقت بخیر
پس ازفوت پدربزرگ بنده سال73بین تمام وارثین تقسیم نامه امضاو توافق شده و هرکس سهم معینی از وضع موجود رو تصاحب کرده. قبل ازین تقسیم نامه پدربزرگ یسری زمینو باقولنامه زمانی ک درقید حیات بودن فروختن به پدر بنده. الان سال401 فرزند یکی از وارثین اظهار میکنه چون بینشون انحصار وراثت نبوده باید از اول حصر وراثت انجام بشه و همه چی تقسیم بشه دوباره باتوجه به اینکه همه متراژ مشخص خودشونو تصاحب کردن اون زمان و فروختن رفته همچین چیزی امکانپذیر هست؟
تو تقسیم نامه متراژها ذکر شده و همه امضاو اثر انگشت زدن.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حصر وراثت زمانی اخذ می گردد که بین وراث در خصوص تقسیم اختلاف نظر شود وپا به دادگاه کشیده شود درغیر این حالت بارعایت سهم قانونی وراث نیاز نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایطی ایطال تقسیم نامه امکان دارد