مشاوره حقوقی رایگان - مشکل حقوقی سیمکارت ایرانسل

با سلام و خسته نباشید به شما مشاوران حقوقی ضمن خسته نباشید و قدر دانی از شما وکلای ارجمند

سوال بنده این است که 2 عدد سیمکارت من که بی دلیل مسدود شدن ، بنده سفته داشتم از من شکایت شده بود سفته رو پاس کردم ، آیا این دلیل میتواند باشد برای مسدودیت ؟ چون به خدمات مشترکین زنگ زدم گفتن مشکل حقوقی دارین اما پیگیر سیمکارت نشدم و سیمکارت جدید به نام خودم خریداری کردم ، مرکز ایرانسل گفتن باید برید ولی به علت مشغله کاری نتونستم ، از کجا شروع کنم تا دلیل را پیدا کنم و رفع مسدودیت کنم؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مرجعی که توقیف داده پیگیری کنید.