مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد شهادت شهود برای زمین جد پدری

باسلام و احترام جد پدری من تعدادی زمین کشاورزی توروستایی داشته بامدرک معتبرکه سامانه هست باامضاواثرانگشت شاهدان اون زمان ولی همگی فوت کردن ،، ولی جد من ازروستامهاجرت کردن، بعدازفوت جدپدری چندتافرزندان چندتیکه زمین فروختن ولی چندتیکه بعضی تصرف کردن حالابعدازگذشت 70سال بنده بامدرک رفتم برای زمینها چون مال اونجانبودم استشهاد محلی برام امضانکردن چون میترسیدن ولی زبونی قبول داشتن جدپدری من صاحب زمینهاهستن،،،،، سوال من اینه آیامن مدرک معتبردارم وحتی کسانی که زمین خریدن برگه خریدازفرزندان جدپدری بنده دارن قبول میکنن زمینهامال جدپدری من هست ولی برگه استشهاد امضا نمیکن ایا بدون شهادت شهودمیشودشکایت ازمتصرفها بکنم لطفآ راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

صادق محمدي فارساني

صادق محمدي فارساني :

باسلام اولا جهت اقامه هر دعوایی وظیفه تهیه ادله با خواهان می باشد لذا در پرونده حاضر چون تعدادی از خواندگان متصرفین و خریداران اراضی گفته شده می باشند نمی توان از شهادت آنها استفاده کرد چنانچه همین اقاریر را نزد قاضی یا در محکمه انجام دهند علیه آنها دلیل محسوب می گردد.
بنظرم حتما با مشاوره و راهنمایی وکیل می توانید موفقیت حاصل نمایید.

اکبر شهبازی

اکبر شهبازی :

با سلام و احترام.
1.باید بررسی شود که مدارک معتبر شما که دارین چه مدارکی هستن؟!
2.اگر سند رسمی باشن که حدود اربعه آن ذکر شده است نیازی به شهادت شهود نیست.
3.اگر سند اصلاحاتی هست چون حدود اربعه ذکر نشده اثباتش خیلی مشکله
4.در کل باید حضوری توسط وکیل بررسی شود
با تشکر