مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه استرداد مستثنیات

باسلام و احترام
همسره بنده بدون اطلاع من اقدام به بردنه کلیه اثاثیه منزل کرد و بعدش بخاطره نداشتنه لوازم منزل از من شکایت کرد و بنده هم شکایت کردم و خانم محکوم شد به استردادشون و برای خانم رای قطعی و اجراییه هم صادر شد ولی خانم از استردادشون استنکاف میکنه درصورتی که دادگاه خانواده بخاطره الزام به تمکینی که بنده دادخواست دادم با کارشناسی که انجام داد بنده رو بخاطره کمبوده لوازم منزل محکوم کرده که ماهی چهارصد و پنجاه هزار تومن و بابته نفقه هم ماهی چهارصد هزار تومن بدم و حالا هم اجراییه برام صادر شده که اثاث البیت تهیه کنم. حالا من لوازم تهیه کردم ولی از همه مهمتر لوازمیه که خانم پنهان کرده و من از مکان لوازمم اطلاعی ندارم و از استردادشون جلوگیری میکنه تا من بخاطره کسری لوازم محکوم بشم به پرداخت ماهانه چهارصد و پنجاه هزارتومن حالا من چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایین باسپاس

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. فقط لوازم اولیه زندگی را می توانید فراهم نمایید . خیلی هم مجلل نباشد ،اشکال ندارد در حد توانتان.