مشاوره حقوقی رایگان - تهديد و فحاشى

فردى كه داراى سابقه كيفرى هم هست پشت تلفن به من فحاشى و مرا تهديد كرده (كه اگر دستم بهت برسه خواهر مادرت را ...) آيا با صداى ضبط كرده ايشان و ٢تا شاهد كه در كنار من حضور داشتن در هنگامى با من تماس گرفته شد، مى توانم از اين فرد شكايت كنم؟ همچنين اگر درخواست پرينت تماس بدهم مشخص هست كه فرد با من تماس گرفته ولى مطمئن هستم كه فرد اقرار نميكند ايا در نهايت دستم به جايی بند هست؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
فایل صوتی به پلیس تشخیص هویت ارسال میگردد چنانچه انطباق صدا تایید شود احتمال زیادی بر اخذ رای دارید.