مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

سلام ، از دو نفر شکایت کردم (با هم برادرن) که تو دادسرا برا یکیشون جلب به دادرسی و برای اون یکی منع تعقیب صادر شده ، در حالی که همین شخصی که براش منع تعقیب صادر شده چماق‌ بدست بود و یه ضربه زد ، و تو سگ گرفتگی پای من که قلاده سگ‌دست برادرش بود(دم در خونمون بود) فقط نگاه میکرد و هیچ کاری نکرد(در ضمن کارشون سگ فروشی و سگ‌گردانیه ، و هر دو با هم شریکن ، و الانم سگشو میاره دم در خونمون) و من الان به منع تعقیبش اعتراض کردم ، چطور ثابت کنم که هر دو تو این ماجرا شریک بودن؟چون شب بود و هوا تاریک و دوربین مدار بسته هم نداره اونجا ، و در خونمونو زدم که برم تو خواهرم اومد در باز کنه ( چماق تو دستش دید)، و اینکه ایا همین کارش مجازات داره یا نه اگه ثابت شه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین رای صادر میکند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین رای صادر میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اوضاع و احوال و قرائن و علم قاضی