مشاوره حقوقی رایگان - انفساخ

سلام من یه وکالت در فروش به شخصی داده بودم اومده قراردادی بسته و توش گفته اگر پول رو نده قرارد ادمنفسخ میشه وکیل کاری که وکیل در فروش بوده میتونه شرط انفساخ تو قرارداد بذاره

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه چنین اختیاری در وکالت نامه داده باشید ،بله به متن وکالت‌نامه مراجعه نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از قرارداد معلوم نیست که قرارداد وکالت مد نظر شماست یا قرارداد دیگر .
اگر منظور شما انفساخ وکالت است بله امکان درج چنین شرطی در قرارداد مجزا وجود دارد البته برای پاسخ دقیق تر تاریخ ها و متن آن قرارداد و وکالت باید بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در حدود اختیارات وکیل بوده بله می تواند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق وکالت‌نامه چنین اختیاری داشته بله می تواند.