مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و توهین

چند وقت پیش یه راننده آژانس حین پیاده شدن دخترم از سرویس مدرسه با وی برخورد کرده و باعث شکستگی دو استخوان متاتاراس شده و بچه را به مادرش تحویل داده و به دکتر نبرده که خودم شخصا دکتر بردم و بعد از شکایت تصادف رو قبول کرده ولی من از سر عصبانیت و در محل کارش با وی مشاجره و تهدید لفظی داشتم و چند شاهد هم دارد رای قاضی چه میشود

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بابت توهین احتمال بسیار زیاد جزای نقدی و بابت تهدید شلاق یا حبس تا دو سال