مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و تحصیل مال از نامشروع

باسلام
بنده در شعبه بازپرسی شخصی از بنده شکایت کرده بود به جرم کلاهبرداری، تحصیل مال نامشروع،خیانت در امانت ولی در روز جلسه قاضی شعبه بازپرسی دفاعیات کتبی بنده که در دست داشتم هیچ کدام از بنده به عنوان مدارک نگرفت،سوالم اینه آیا موضوع زیاد حاد نبوده که مدارک نخواسته یا اینکه جرم را فهمیده و نیازی دیگر به مدارک نبوده لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر مدارک یا دفاعیاتی دارید می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر جرم به نظر بازپرس محرز بود از شما وثیقه می گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بازپرس وثیقه نگرفته احتمالا جرم غیر قابل اثبات بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می کنم حتما با وکیل صحبت نمایید، می توانید با بنده نیز تماس از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه و مدارک خود را ارسال کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مدارک خود را طی لایحه ای به شعبه ارسال کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مدارک طرف مقابل دارد