مشاوره حقوقی رایگان - منزل پدری بعد از فوت

پدرم مدتی است فوت کرده و دو برادر و یک خواهر هستیم فقط من متاهلم الان برادر و خواهر مجردم ساکن خانه پدریمان هستن و من خانه ای اجاره کرده ام حال برادر کوچکترم معتاد بودن من را بهانه کرده و نمیگذارد ماهم در آنجا ساکن بشویم الان مستاجرم و سخت کرایه خانه را میرسانم وخانه پدریمان بزرگ هستش . و سو استفاده برادرم از معتاد بودنم رفته از من شکایت اذیت وآزار کرده وبرابر باقرآن همش تهمت است حتی تهدیدم کرده 200گرم مواد هروئین میگذارد روم تا قیامت زندان باشم ومیگوید سهم ارث تورا بهت نمیدهم میزنم بنام دختر کوچکت حتی نمیگذارد آنجا به عنوان مهمان رفت آمد کنیم آیا با سکونت فعلا که جدا هستیم میتواند بعنوان شاکی خانواده ازمن شکایت کند وحتی چندین مرتبه به زن خودم گفته که از من شکایت کند واو هم با من است آیا میتواند بقول خودش سهمم را به خودمن ندهد وشاکی خانواده از من به دروغ اتهام اذیت آزار برایم حکم جلب بگیرد زنم وفرزندانم از من ناراحتی ندارن باهم زندگی خوبی داریم ممنون میشوم دقیق راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
میتوانید دادخواست تقسیم ماترک را مطرح کنید و در صورت عدم امکان تقسیم تقاضای فروش مال مشترک و نهایتا پرداخت سهم هریک از ورثه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مواد گذاشتند به عنوان افترای عملی از آنها شکایت کنید.سهم الارث شما محفوظ است کسی نمی تواند آن را تصاحب و برایش تصمیم بگیرد.اگر منزل شما را راه نمیدهند دادخواست خلع ید مشاعی یدهید و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام میتوانید دادخواست تقسیم ماترک را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر میتوانید تقسیم ترکه و اجرهالمتل ایام تصرف را بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه ادعا و شکایتی باید با دلیل از جانب شامی اثبات شود و صرف ادعا کافی نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت هر کسی شکایت کند باید ادعای خود را ثابت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای دریافت سهم الارث خود باید از طریق مراجع قضایی اقدام کنیدد