مشاوره حقوقی رایگان - ملی بودن قسمتی از زمین فروخته شده

سلام. بنده در سال 78 قطعه زمینی به مساحت ده هزار متر و به قیمت 250هزار تومان با مبایعه نامه عادی به شخصی فروخته ام ،، در سال 96 برای سند اقدام نمود که برای 4 هزار متر سند صادر شد و 6 هزار متر آن ملی اعلام شد، طرف سال 1400 شکایتی مطرح نمود و تقاضای صد میلیون تومان پول کرده،چه باید بکنم و مبلغ درخواستی مبنایی داره ؟ و آیا معامله سی سال پیش قابل فسخ هست یا خیر؟
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به مدارک و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر در زمان معامله شش هزار متر متعلق به منابع طبیعی بوده در این صورت معامله نسبت به شش هزار متر باطل است و باید ثمن شش هزار متر پرداخت شود.