مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید
بنده در حدود دو سال پیش یک سفته پنج میلیون تومانی بابت بدهی خود به دوستم داده ام.
و فقط نام و امضا بنده بدون ادرس و تاریخ و نام گیرنده درج شد.
پس از مدتی بنده طلبم را از طریق بانک در همان سال به حساب ایشان ریختم ولی ایشان مدعی مفقود شدن سفته شدن.
پس از دو سال دوباره از من طلب پول کرده و تهدید به شکایت میکنند.
چه کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
نسبت به ارسال اظهارنامه برای ایشان مبنی بر پرداخت بدهی و مسترد نمودن سفته اقدام کنید .

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت پرداخت وجه اشتباه شما عدم استرداد لاشه سفته بوده! منتها در صورتی که مبلغ پرداختی شما دقیقا با مبلغ مندرج در سفته یکی باشد و دلایل ارائه دهید ک هیچ گونه معامله دیگری با دارنده سفته نداشته اید میتوانید نتیجه بگیرید ضمنا متقابلا دادخواست استرداد لاشه چک را بخواهید