مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

واحد خریداری شده و سند هم زده شده و ملک دارای مستاجر بوده و حال تاریخ قرارداد بعد از 8ماه تمام شده در ضمن مستاجر با مالك قبلی قرارداد داشته و چند روزی از تاریخ اتمام قرارداد میگذرد و پول پیش رهن هم آماده است ولی مستاجر می گوید برو با مالک قبلی هماهنگ کن چون من با شما قرارداد ندارم مالک قبلی هم چون هم کرایه و هم ودیعه گرفته ولی فقط ودیعه را در قولنامه خودمان ذکر کرد و کپی قولنامه خودش با مستاجر را از سال قبلی ارسال کرد و سال آخر را که پشت نویسی کرده بودم را برای من ارسال نکرد حال برای تخلیه چکار کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
اوّل. مستاجر با مالک طرفه نه با شخص و الان شما مالکی.
دوّم. اجاره این هشت ماه رو مستاجر به کی میداده؟
سوّم. مستاجر از انتقال ملک به شما خبر داشته؟
چهارّم. گویا در قولنامه اشاره به اجاره شده و اگر مدتش معلوم باشه، شما میتونی حکم تخلیه بگیری.
پنجم. اگر اصل اجاره نامه رو از فروشنده بگیری میتونی دستور تخلیه ملکتو بگیری.
ششم. این مشاوره با توجه به اطلاعات شما داده شده و قطعیت مشاوره حضوری با رویت مدارک را ندارد.
موفق باشید