مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

باسلام. سال 98 اینجانب به همراه یکی از دوستام برای باجناقم در بانک برای برداشت وام ضمانت کردیم و علیرغم این که دوستم هیچ مدرکی نمی خواست بنده بااصرار خودم به میزان مبلغ وام یک چک بدون تاریخ باذکر امانت بودن بابت وام.... به ایشان تحويل دادم و تاکید کردم که امانت است. متاسفانه باجناقم قادر به پرداخت اقساط نشد وبانک از با صدور اجرائیه اقساط را از حساب حقوقی من و دوستم برداشت کرد.اما دوستم چک امانت من را برگشت زد و علیرغم این که بنده طی اظهار نامه ای خواهان استرداد چک شدم متاسفانه ایشان از تحویل آن خودداری کردند لطفا بفرمایید بنده می توانم به عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کنم یا نه و اگر شیوه دیگری برای پس گرفتن چک هست لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر عبارت امانی بودن چک را نوشتید و بابت ضمانت وام آقای ... را ننوشتید خیانت در امانت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اما باید امانی بودن چک‌ را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چک امانت بوده می توانید با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید، در صورتی که ثابت شود چک ضمانت بوده شکایت خیانت در امانت رد میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید امانی بودن چک‌ را اثبات کنید