مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر گزارش کارشناس خط

با سلام
پرونده کیفری (چک بلا محل) از دادگاه تجدید نظر قبل از بررسی نهایی در دادگاه تجدید نظر مجددا اعاده گردیده به شعبه بدوی هزینه کارشناس خط پرداخت گردیده است.
1- اگر در گزارش کارشناس خط مشخص گردد که تغییر تاریخ عددی چک و خط خوردگی کلمه (جهت تضمین در سرمایه گذاری) جهت بروز نشان دادن چک توسط وکیل شاکی انجام گردیده باشد ولی امضاها توسط صادر کننده چک باشد میتواند کمکی در خصوص اثبات حقوقی بودن چک داشته باشد ؟ و یا اینکه پرونده از حالت کیفی به حقوقی تغییر کند ؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
بله چنانچه چک به روز تشخیص داده نشود فاقد جنبه کیفری خواهد بود .

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

در این حالت مسلما چک از جنبه کیفری خارج می شود ولی از نظر حقوقی قابل اقدام است