مشاوره حقوقی رایگان - بین درخواست حقوقی و کیفری کدام را انتخاب نمایم

با سلام و احترام
یک از 7 شاکی یک پرونده کلاهبرداری هستم من دادخواست حقوق و هم کیفری داده ام خداروشکر متهم بعد از 2 سال دستگیر شده است و امروز مواجه با متهم داشتم و متن شکایت و مبلغ که کلاهبرداری از اینجاب نموده را تماما پذیرفت و امضا کرد. من از طریق پرونده حقوق یجلوتر هستم و اجرا احکام است و میزان خسارت هم تا روز پرداخت میبایستی مشخص شود. حال یک سوال دارم آیا با سایر شکات بصورت کیفری پرونده را پیگیری کنم. یا به تنهایی پرونده حقوقی را پیگیری کنم و با گرفتن پول رضایت دهم. از راهنمایی شما متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " بزه و جرم کلاه برداری دادخواست حقوقی و ضرر و زیان ندارد چونکه محکومیت به رد اصل مال به صاحبش دارد و مجازات آن هم بطور کلی 1 تا 7 سال حبس و پرداخت جزای نقدی به نفع دولت معادل مالی که اخذ کرده است می باشد .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر پول شما را میدهد بالتبع میتوانید بگیرید و رضایت بدهید یا اینکه ادامه دهید تا رای قطعی شود و حکم را اجرا کنید