مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و ضرر

باسلام. ببخشید بنده مستاجرم و در روز جابجایی صاحب خونه با وقت کشی به من ضرر زده که مجبور شدم 8میلیون به باربری بدم و از طرفی مقداری از پولمو نداد گفت بعد ظهر میده که نداد رفت فردا گفت کلی و بیار ما 10 صبح منزل قبلی بودیم با کلید ولی پول نداد گفت بعدظهر ما الان کلی و ندادیم و بهش گفتیم پول بده فحاشی ناموسی بهمون کرد فحش زن ..... غیره داده، آیا شکایت کنم به خاطر فحاشی و ضرر زیانی که خوردم آیا میتونم ضرر و زیانمو بگیرم لطفا راهنمایی کنید به کجا مراجعه کنم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.
بابت مبلغی که پرداخت نکرده نیز می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید