مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با کشف مواد مخدر حشیش در خودرو

سلام وقت بخیر،ممنون از وقت با ارزشتون که بی منت در اختیار دیگران قرار میدین.
من تو اسنپ کار میکنم،منتظر مسافر بودم که گشت پیچید به من،کل ماشین رو زیرو رو کردن،رو کف پایی 1،20 سانت حشیش تو یه پلاستیک بود،که منم ندیده بودم،مال من که نبود،احتمالآ از جیب مسافر افتاده.
شب بازداشت بودم،صبحش بدون هیچ کاغذ بازی و قبل از اینکه به قولی رئیسشون بیاد،1 نفر اومد منو برد کمپ،اونجام نه آزمایش گرفتن،نه به حرفم گوش دادن،گفتن 1 ملیونو 800 باید بدی،ولی اگه میخوای آزادت میکنیم. که 1500 دادم ولم کردن.
ماشینم ندادن پارکینگ،فرداش پدرم رفت پاسگاه ماشینو گرفت.
میخوام بدونم طبق قانون با من رفتار شده؟! برای 1،20 سانت حشیش که تو ماشین اسنپ پیدا کنن،راننده از همه جا بی خبر انقدر باید تاوان بده؟!
پولش به جای خود،که این مبلغو تا جبران کنم چقدر باید خیابون متر کنم،،ولی از اینکه زور میگن،با زور هرچی داریو میگیرن،بخدا دارم خفه میشم .

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر بدون مجوز خودرو را بازرسی کردند غیر قانونی است اما هر مالی که در خودرو پیدا شود اصل بر مالکیت صاحب خودرو است مگر اینکه خلاف آن با ادله قانونی اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

اصل بر مالکیت صاحب خودرو است مگر اینکه خلاف آن با ادله قانونی اثبات شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مالی که در خودرو پیدا شود اصل بر مالکیت صاحب خودرو است مگر اینکه خلاف آن با ادله قانونی اثبات شود باید با دفاع مناسب از خود رفع اتهام کنید