مشاوره حقوقی رایگان - بدهی

با سلام.من آبان 1400 خونه خریدم و از کل مبلغ قرار شد 62 میلیون تومن رو مادرزنم بده.سر معامله بخاطر اینکه هیچکدوم چک نداشتیم از دسته چک پدر زنم استفاده کردیم.تاریخ معامله 1400/08/05 بوده و چک برای 23 همون ماه نوشته شد چون مادرزنم اون پول رو حساب سرمایه گذاری خوابونده بودن و 22 آبان قراردادشون تموم میشد.ایشون اون 62 میلیون رو ریختن به حساب پدرزنم ولی چک بخاطر کهنه بودن پاس نشد و ایشون مجبور شون با فیش مستقیما به حساب فروشنده خانه واریز کنن.الان پدرزن و مادرزنم به اختلاف خوردن و پدرزنم بخاطر کتک زدن اون محکوم به پرداخت دیه شده و از من شکایت کرده که من بهش 62 میلیون بدهکارم در حالی که هیچگونه مدرکی از قبیل چک و سفته و...از من نداره و من اسفند 1400 پول رو به مادرزنم برگردوندم.خواستم راهنماییم کنید متشکرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همین دفاعیات را در دادگاه بیان کنید و پرینت های بانکی واریز وجوه را به دادگاه ارائه دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید بتواند ادعای خویش را اثبات نماید