مشاوره حقوقی رایگان - حیاط اختصاصی

با سلام
آیا حیاط اختصاصی در واحد ها ی جنوبی وجود دارد؟
من دارای همکف جنوبی هستم که در سند ذکر شده با حق استفاده اختصاصی از حیاط و بابت همین قضیه که حیاط اختصاصی است بنده از پارکینگ بهره مند نیستم. حال همسایه ها پس‌از اینکه بنده حیاط را بازسازی کردم هوس استفاده از حیاط را دارند و قصد شکایت . آیا چنین شکایتی راه به جایی دار‌د؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در سند شما نوشته شده با حق استفاده اختصاصی از حیاط، کاری از پیش نمی برند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است حیاط اختصاصی وجود داسته باشد به صورت مجلس تفکیکی ساختمان مراجعه کنید