مشاوره حقوقی رایگان - درخواست منزل از زوج

سلام خدمت وکلای محترم بنده 5 سال است باهمسرم اختلاف داریم وبافرزند 14 ساله ام درخانه پدری زندگی میکنم وناشزه شده ام وهمسرم تجویز ازدواج مجدد از دادگاه گرفته حال سوالم ازشما وکلای محترم این است که من میتوانم به دادگاه دادخواست بدهم که همسرم برای من وفرزندم مسکن تهیه کند که من وفرزندم درانجا زندگی کنم اگه امکان داره بنده را راهنمایی کنید چون واقعا فرزندم بزرگ شده ونمیتونیم درخانه پدرم زندگی کنیم باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید اعلام آمادگی تمکین نمایید نفقه فرزند قابل مطالبه است نسبت به آینده
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه فرزند خود را می توانید مطالبه کنید و با این توضیحات امکان درخواست تهیه منزل مستقل برای شما فرزندتان ممکن نیست و برای مطالبه نفقه خود باید تمکین کنید و تا زمانی که تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نمی گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمکین کنید و تا زمانی که تمکین نکنید نفقه به شما تعلق نمی گیرد.اما نفقه فرزند شما قابل مطالبه هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه جهت تمکین اعلام آمادگی کنید و بعد درخواست نفقه و مسکن برای خود و فرزندتان را داشته باشید