مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن برای زوجه

باسلام .ما یکسال ک ازدواج کردیم درخانه پدرشوهرم طبقه دوم زندگیم میکنیم.یک ماه هست ک دعوامون شده اومدم خونه پدرم وهیچ سراغی از من نگرفتن.ایشون اصلا استقلال ندارن وروزانه چندین بار باید درکنار خانوادش باشن ومادرشون باید از همه چیز زندگیشون باخبر باشن.شرایط زندگی مستقل دارن ولی منو تهدید کردن تا بیست سال دیگه باید اینجا زندگی کنی من نمیتونم مسکن مستقل میخام بنظرتون چیکار میتونم کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر واحد مستقل است دادگاه به ادعای شما رسیدگی نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوج مکلف است که منزل مستقل و در شأن زوجه تهیه نماید

شما باید دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل و مطالبه نفقه را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست منزل مستقل و به دور از حانواده شوهر بده

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه مسکن مستقل و علی حده دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به تهیه منزل مستقل بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تهیه مسکن علی حده بدهید...

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طلاق بگيريد
طرفين ظاهرا آمادگي ازدواج و حفظ و استمرار زندگي مشترك با دوام هنوز نداريد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در خصوص تعیین تکلیف و تهیه مسکن مستقل برای ایشان ارسال کنید و سپس دادخواست مناسب تنظیم نمایید
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید