مشاوره حقوقی رایگان - سرایت آتش به خودرو

با سلام. همسایه‌ی ما مبل هایش را در پارکینگ گذاشته بود. مبل‌ها دچار آتش سوزی می‌شود و به ماشین ما سرایت کرده و کامل می‌سوزد. علت آتش در گزارش آتش نشانی افتادن شی آتش‌زا بوده ولی مقصر معلوم نیست. آیا امکان مطالبه خسارت از صاحب مبل‌ ها هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف بله مگر اینکه تقصیر صاحب مال احراز نشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مقصر می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قاعدتا مبل ها علت آتش سوزی نیستند باید از کسی که آتش را ایجاد کرده شکایت نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مقصر می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از مقصر می توانید خسارت دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقصیر احراز و اثبات شود امکان مطالبه خسارت وجود دارد

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

این امر نیازمند کارشناسی جهت مشخص نمودن مسبب حادثه میباشد و درصورت مشخص نشدن مسبب حادثه از طریق بیمه خسارات قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید مطابق ماده یک‌مسئولیت مدنی و قاعده تسبیب مطالبه خسارت نمایید