مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج از دادگاه

ببخشید من دختر باکره ای هیجده ساله هستم پدرم اجازه نمیده با پسری که دوستش دارم ازدواج کنم میخواستم از دادگاه دادخواست اجازه ازدواج بدم .چقد طول میکشه و برای دادخواست دادن کجا برم؟اگه وکیل بگیرم هزینش چقدر میشه و چقد طول بکشه تا رای صادر شه بعد از دادخواست؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...از طریق دفتر قضائي دادخواست بدهید...یک جلسه بیشتر کار نداره

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست از طریق نزدیکترین دفاتر الکنرونیک قضایی(از اینترنت جستجو نمایید) دادخواست به دادگاه خانواده محل خود ارائه دهید . مدت زمان رسیدگی چه با وکیل و بدون وکیل بستگی به دادگاه رسیدگی کننده دارد . مدت رسیدگی را کسی نمی تواند پیش بینی نماید. هزینه وکیل طبق تعرفه و آیین نامه مصوب حق الزحمه وکلا می باشد .