مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی قانونی

سلام. پسرم 13 ساله من را یک فرد عمدی زد بود دست پسرم پارگی و خونریزی داشت و شکستگی من همون روز به بیمارستان مراجعه نموده دست چپ پسرم گچ کرد فردایش رفتم پزشکی قانونی ولی پزشکی قانونی دست پسرم گچ بود زیز گچ پارگی داشت و خونریزی عمل و بخیه نوشته الان من به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستنداتی که دارید و مدارکی که از بیمارستان دارید به پزشکی قانونی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدارکی که دارید میتوانید از ان شخص شکایت و مطالبه دیه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه پزشکی قانونی اعتراضی دارید می توانید به شعبه دادسرا مراجعه کنید و اعتراض خود را به شعبه ارائه دهید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و سکایت خودرا ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر طرح شکایت کرده اید به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دادسرا شکایت تنظیم کنید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

باسلام
یا مستقیم به کلانتری مراجعه نمایید و شکایت را ثبت کنید
یا به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از ان شخص شکایت و مطالبه دیه کنید