مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه

با سلام اجرائیه ثبتی برای مهریه علیه اینجانب صادر شده و به بنده ابلاغ شده است. بنده تنها یک منزل مسکونی در شان خود دارم. بعد از توقیف باید در اداره ثبت اسناد اعتراض ثبت کنم؟ آیا همسر بنده برای گرفتن حکم جلب بنده بایستی به محاکم قضایی مراجعه کند یا از طریق ثبت نیز می تواند نسبت به جلب بنده اقدام کند؟ منظور این است که آیا ایشان باید دوباره شکوائیه در دادگاه ثبت کنند و پس از برگزاری دادگاه می توانند حکم جلب را بگیرند؟ فرصت 30 روزه بنده برای طرح اعسار از الان شروع شده و یا اینکه بعد از طرح و حضور در دادگاه نیز فرصت دارم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
رفع توقیف باید به رییس اداره ثبت مراجعه کنید دراجرای ثبت جلب وزندانی ندارد جهت زندان وجلب باید ازطریق دادگاه اقدام کند