مشاوره حقوقی رایگان - توهین به پلیس

سلام چند وقت پیش مامور پلیسی برای تحقیقات درباره شکایتی که از پدرم شده بود اومده بودن که رفتار این مامور خیلی خیلی بده بود و پدرم باهاشون همکاری نکرد و تو گزارشون این مامور چیزای خلاف واقع نوشتن مثل توهین و امثال آن و حالا قاضی حکم جلب صادر کرده و پدرم رو دیروز به دادسرا بردن از اینکه چی اونجا گذشته خبری ندارم ولی پدرم و هنوز در کلانتری بازداشت نگه داشتن الان داستان چیه ؟؟؟ خیلی ممنون از پاسخ سریع و کاملتون

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر ادعای گزارش خلاف واقع دارید میتوانید از مامور مربوطه به اتهام گزارش خلاف واقع شکایت نمایید ولیکن میبایست ادعای خود را اثبات نمایید

یک وکیل

سلام " احتمالا گزارش مامور پلیس مربوطه در فرض سوال به عنوان اتهام پدرتان ، مقاومت نسبت به مامور دولت در حین انجام وظیفه و یا توهین و فحاشی به مامور دولت در حین انجام وظیفه بوده است. به نفع متهم است با مامورین دولتی و از جمله پلیس یا مقام محترم قضائی همکاری کامل نموده و از دستورات قانونی آنان تمکین نماید . اگر گفتار و رفتار مامور پلیس را در حین انجام وظیفه مطابق قانون و منشور اخلاقی پلیس مشاهده ننمودید می توانید بطور تلفنی با گرفتن شماره 197 از مامور خاطی از حیث تنبیه انضباطی و نه وقوع جرم شکایت نمائید . در صورت وقوع جرم ناشی از انجام وظیفه مامور پلیس می باید شکایت خود را در دادسرای جرائم نیروهای مسلح مطرح نمائید .

یک وکیل

ادامه متن از پاسخ اول : مگر اینکه جرم مأمور پلیس ناشی از وظایف ضابط دادگستری باشد و نه وظایف خاص انتظامی که در اینصورت مرجع رسیدگی به شکایت دادسرای محل وقوع جرم خواهد بود .