مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت و افترا با طرح شکایت کیفری مبنی بر فروش مال غیر و کلاهبرداری علیه بنده

باسلام
بنده در سال 96 یک واحد اپارتمان 35 متری به مبلغ 90 میلیون در قالب ثمن کل معامله در قالب باز پرداخت تمام اقساط و تسهیلات وام بانک مسکن در شهرستان به شخصی فروخته ام و تنها اسمش فروختن بوده چون یک ریال نگرفته ام و فقط بازپرداخت تسهیلات بانک مسکن را که کمتر از 60 میلیون بوده به عهده خریدار گذاشته ام ولی جدیدا در کمال ناباوری و پررویی فقط با سند و وکالتنامه ای که بهش داده بودم طرح شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری از بنده شکایت کرده و اظهار کرده که: ملکی از بنده خریداری کرده است و بعد از معامله متوجه شده ملک در رهن بانک بوده و در حق وی کلاهبرداری و فروش مال غیر انجام داده ام .... این در حالی است که همه ادعای وی کذب است و برابر قولنامه اپارتمان را در قبال بازپرداخت تسهیلات بانک مسکن به وی فروخته ام و در مرحله دادیاری منع تعقیب صادر شده است و بعد از چند روز به قرار اعتراض کرده و قولنامه را از دادگاه مخفی کرده و بر اساس وکالتنامه و سند قرار دادسرا نقض شده است و جلب به دادرسی صادر شده است حال اگر در دادگاه ثابت کنم کلاهبرداری نبوده و با حیله و فریب این افترا را به نیت متهم کردن بنده انجام داده می توانم از وی شکایت کیفری کنم لطفا فقط متن خواسته و عنوانی که می توانم علیه وی استفاده کنم به من اعلام کنید ممنونم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در صورت تبرئه شدن , میتوانید نسبت به طرح شکایت کیفری با عنوان افترا اقدام نمایید .