مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام همسر من ورشکسته هستن چکهای برگشتی زیاد دارن ولی یکی از طلب کارها فعلا شکایت کرده و ایشون را بازداشت کردن مبلغ چک طلب کار در ابتدا 35 میلیون بود و بدون تاریخ ولی چون این پول نزول بود از همسرم خواست که مبلغ سود را هم حساب و چک را پشت نویسی و تاریخ بزنه به مبلغ 42 میلیون سند امضا شده از دو طرف هم داریم که این پول نزول است ولی همسرم را زندانی کردن حالا هم اعسار را رد کردیم ایا میتوانیم از شاکی شکایت کنیم و ایا شاکی میتواند جلوی اعسار را بگیره و اگر اعسار رد بشه ایا همسر من آزاد میشود؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام اگر اعسار پذیرفته شود مبلغ تقسیط می شود و تقسیط را باید بپردازید و همسرتان ازاد می شود.