مشاوره حقوقی رایگان - سرقت 4 عدد دسته چک و مسائل پیرامون

سلام برج 3 پارسال شرکت من سرقت شد ک جدا از وجه نقد و کلیه سیستمها و سرور و ووو 4 عدد دسته چک 50 برگی به همراه مهر و هاردهای اطلاعات شخصیه من نیز سرقت شد.2 ماه بعد چکها توسط سارقین خرج شد در 3 بانک به مبالغ 150 میلیون تا400میلیون. وکیل من اعمال ماده 14 را انجام داد اما هیچکس به من نگفت که حسابها را خالی کنم و 306 میلیون پارسیان و 80 میلیون اقتصاد بخاطر چکهای مسروقه مسدود نمودند.نه امضاء منه نه دست خط من و گواهی عدم پرئاختها نوشته عدم تایید امضاء و حسب دستور قضایی ماده14.الان یکساله 380 میلیون من مسدود مانده بماند که چندنفر هم شکایت کردند و تامین خواسته شد ک دوتا ماشینم به ارزش 4 میلیارد و 6تا حساب دیگه منم بسته شد و از طرفی سارقین هم پیدا نمیشن .کلی هم نیابت داده شده به خیلی شهرستانها ک چک من اونجا خرج شده اما هیچ نتیجه ای نداشته.کلی هم هزینه وکیل دادم و الان دیگه دارم کم میارم و ورشکست میکنم .از شما خواهشمندم راهنمایی بفرمایید و حتی اگه جلسه مشاوره نیاز است من هزینه رو تقدیم میکنم فقط وکلایی ک تجربه این موضوع رو دارن تمنا میکنم کمکم کنید وکیل خودم نمیتونه یا نمیدونم علمشو نداره چون هر اقدامی میکنه بی نتیجه میشه. از همه بدتر خودم هم در همین ایام دچار بیماری سرطان بدخیم شدم و در حال شیمی درمانی هستم. مشکل پرداخت هزنه ندارم فقط خواسته من اینه عزیزی ک واقعا تجربه این پروندها رو دارن میتونن کمک کنن بمن.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در خدمت حضرتعالی هستم البته اگر پرونده و محل طرح پرونده شما در تهران یا خراسان ها باشد 09151267433

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بهترین سرنخ برای شما دنبال کردن چک هاست و شما میتوانید تا پلیس به نتیجه میرسد در خصوص سارق با پیگیری افرادی که چک در دست دارند و پیا کردن نفر قبلی آنها ب سر نخ هایی از سارق برسید درصورت تمایل با بنده تماس حاصل فرمایید