مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جانی و مالی

سلام. من 24 اردیبهشت تصادف کردم با آمبولانس منو بردن پلیس هم اومد کروکی کشید کسی که به من زد مقصر بود من هم مهره گردنم شکست هم موتورم داغون شد موتور جفتمونو بردن پارکینگ منم فرداش رفتم پزشکی‌ قانونی کارامو انجام دادم همه مدارکو بردم تحویل کلانتری دادم الان پنج روز دیگه میشه یک ماه از تصادف میگذره ولی هیچ کاری برام نمیکنن کلانتری هم میرم میگن عجله نکن کاراشو انجام دادیم تو ثنا به شما پیام میدیدم الان نزدیک یک ماهه نه پیامی میدن نه چیزی کلانتری هم میرم میگن خبر میدیم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

مامورین کلانتری بر اساس دستور قضایی عمل میکنند بنابراین هر زمان دستور صادر شود به اطلاع شما خواهد رسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید