مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام من یه دختر 21 سالم پدرم مدام من و از خونه بیرون میکنه همیشه خیلی توهین و فحاشی میکنه مدام میگه دیگه نمیزارم درس بخونی از طرفی اجازه نمیده من برم سرکار که خرج خودمو بدم من میتونم از پدرم شکایت کنم؟
اگه شکایت کنم رای دادگاه چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
بله هم بابت توهین و فحاشی هم بابت ترک انفاق،،،

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت نفقه خود میتوانید اقدام کنید. اقدامات قضایی دیگر به نظر نتیجه ای ندارد