مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه اعیانی و عرصه با قولنامه مالک اصلی

باسلام وکللای محترم
بنده یک باب خانه بافت فرسوده باقولنامه های مالک اصلی زمین واعلام رضایت وموافقت درمورداین معامله واخذسندمالکیت برای خریدار و اعلام به گرفتن پول خانه درآن زمان.توسط مالک اصلی .حالابنده در سال 1398ازطریق مدارک وقولنامه هاکه نفرسوم بودم/ثبت نام برای سندمالکیت شش دانگ /بعدازطی مراحل اداری اداری ثبت اسناد /کارشناس/شهودمحلی ونقشه یوتی ام گفتنند مشکلی نداریدکمسیون هیت سند میده /توسط رییس ثبت معرفی شدم ستاداجرایی حضرت امام راحل /بعدازگذشت یکسال نامه دادنند به ثبت از96 شعیرعرصه سهم ستاد50شعیره/حالامگرمالک اصلی حق فروش ملک خودرانداشته درسال 1354/بنده میتوانم به ترتیب قولنامه ها شکایت گنم /چگونه بااین وضعیت اقتصادی سهم ستادرابخرم /چکارکنم بعداز30سال خدمت همین خانه است با6نفر عایله/
خیلی تشکر میکنم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، شما می توانید شکایت نماید ولی موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد از راهنمایی وکیل استفاده کنید