مشاوره حقوقی رایگان - نامه پزشک قانونی تصادف

با سلام
مراحل پزشکی قانونی رو رفتم یعنی پرونده پزشکیمو بردم پزشکی قانونی بهم ی نامه دربسته داد گفت ببر کلانتری،الان نامه رو گرفتم بردم کلانتری میگه ببر ثنا ثبتش کن. شعبش مشخص شه سامانه ثنا ک نمیشه قبت کرد اینارو،الان مراحلش چیه؟من این نامه رو برای ادامه کار کجا باید ببرم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
بزارید رو پرونده.
خودتونم ثنا ثبت نام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و نامه پزشکی قانونی را به کلانتری تحویل دهید تا ضمیمه پرونده شود یا اگر دادسرا تعیین شعبه شده می توانید تحویل شعبه دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در سامانه ثنا اسکن شود
حضوری نیز می‌توانید به شعبه ببرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با آن نامه شکایت خود را در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید تا تعیین شعبه شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هنوز شکایت خود را ثبت نکردید شکایت را ثبت و مدارک را به شعبه مربوطه ارائه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را با مستنداتی که دارید ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در دفاتر خدمات شکایت خود را ثبت و و نامه را ضمیمه میکنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
منظورش اینه که باید شکواییه یعنی شکایت نامه تنظیم کنید واون نامه پزشکی قانونی وگزارش مامور وسایر دلایلتون را پیوست کنید وازطریق دفترخدمات قضایی به دادسرا ارسال کنید تا به یک شعبه جهت رسیدگی ارجاع شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و در سامانه ثنا ثبتنام کنید بعد همانجا گواهی پزشکی قانونی و مدارک دیگر را برای ثبت شکواییه ، پیوست شکواییه کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود ثبت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

به دفترخدمات قضایی مراجعه وشکایت خودراتنظبم نماییدوبعدپیام براتون میادکه به کلانتری مراجعه نماییدوبعدازطی مراحل کلانتری پرونده به دادسرا ارجاع میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را به استناد نامه و.‌.. که دارید ثبت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول ثنا ثبت نام کنید بعد شکایت کنید بعد از ارجاع ارسال کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ابتدا شکایت با موضوع ایراد صدمه بدنی غیر عمدی در دفاتر خدمات الکترونیک بعد از تعیین شعبه مدارک را تحویل شعبه دهید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام.منظور کلانتری این بوده که شما باید از طریق دفاتر خدمات قضایی تنظیم شکایت کنید و اون برگه رو هم پیوست شکایت کنید.حتما به یک دلیلی شما به پزشکی قانونی مراجعه کردید و یک یا چند نفر هم طرف مقابل هستند میبایست علیه آنها اقدام به شکایت کنید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور ایشان این است باید شکایت تنظیم نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خودرا وثبت مدارک ارائه گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در سامانه ثنا اسکن شودیا حضوری مراجعه وضمیمه شود