مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن سند ملک شریکی

با سلام
3 دانگ از یک واحد اپارتمان به نام من و 3 دانگ به نام مادرم است ایشان سند را مخفی کرده و قطع رابطه کرده است و من میخواهم سهم خودم را به نام همسرم بزنم . بدون داشتن سند امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ المثنی اقدام بفرمایید عادی نیز می‌توانید به فروش برسانید یا منتقل کنید تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نسبت به سهم خود سند مشاعی اخذ و سپس منتقل کنید

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام ، سند المثني بگيريد. همچنين اگر با عقد بيع بخواهيد به نام همسرتون كنيد نمي شه چون مادرتون شريك شما هست و حق شفعه داره و بايد از راه صلح يا هبه اقدام كنيد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت سند اخذ نمایید به میزان سهمتان سند المثنی یا تک برگ بگیربد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام شما یا باید اعلام مفقودی سند مالکیت اصلی را نمایید که در لین صورت باید استشهادیه ای در دفترخانه تنظیم و آن را به اداره ثبت محل تقدیم کنید یا دادخواست تقاضای استرداد سند مالکیت به طرفیت مادرتان بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سند المثنی بگیرید سپس اقدام کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام ابتدا به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه و درخواست المثنی کنید سپس اقدام به انتقال

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بدون داشتن سند امکان پذیر نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اخذ المثنی اقدام بفرمایید عادی نیز می‌توانید به فروش برسانید