مشاوره حقوقی رایگان - کج کرون سوپاپ

سلام وقت شما بخیر ماشین من ال 90 هست کمپرسور کولر ماشینم صدا میداده بردم پیش چند تا تعمیر کار کولر گفتند باید عوض کنی تعمیر نمیشه بردم پیش یه تعمیر کار گفت اونا بلد نبودن من تعمیر میکنم بعد باز کردن کمپروسور گفت این تعمیر نمیشه و به من گفت کمپروسور 206 رو ببند خوبه من گفتم اگه نشه چی گفت من چند تا وصل کردم شد بعد وصل کردن کمپروسور 206 زمانی که ماشین رو روشن کرد بعد چند ثانیه یک صدای تق ار موتور شنیده شد و ماشین خاموش شد بعد از چک کردن متوجه شد خار دنده سر میلنگ شکسته و ماشین سوپاپ کج کرده الان من باید چیکار کنم ایا میتوانم از مکانیک شکایت کنم و خسارت بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مقصر بوده میتوانید ادعای خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر دلایل کافی دارید می توانید طرح دعوا کنید و خسارت خود را مطالبه نمایید.