مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی و متواری شدن راننده

باسلام و خسته نباشید. من دوسال پیش حدودساعت 10 شب درحین عبور ازخیابان یه پراید بهم زد ومن یکی دومتربسمت حاشیه جاده پرت شدم و باصورت به زمین خوردم که دراثر این ضربه استخوان گونه راست من شکست ومتاسفانه راننده متواری شد.منم دراثرشدت ضربه گیج بودم وهوا هم تاریک بود نتونستم شماره پلاکشو بردارم. خلاصه باتماس مردم کلانتری اومده بود صورتجلسه کرده بودن ، پلیس راهور هم باتوجه به چندمترخط ترمز جا مونده کروکی کشیده بود وپزشکی قانونی هم نظریه خودشو داد . دونفر از افرادی که درصحنه تصادف بودن توسط پلیس راهور به من معرفی شدن و اومدن دادگاه شهادت دادن..خلاصه دادگاه حق رو به من داد و دیه صادر کرد اما وکیل صندوق جبران خسارات بدنی اعتراض کردو رآی نقض شد. دادگاه تجدیدنظر رای بعدی رو به نفع صندوق جبران خسارات داد. من اعتراض کردم اما راه به جایی نبردم و رآی به نفع صندوق داده شد و رآی براعت صادر شد وپرونده مختوم شد. به همین سادگی..
حالا من آیا میتونم دوباره درخواست بررسی مجدد پرونده رو داشته باشم و چطوری میتونم به حقم برسم ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده باشد متاسفانه کاری نمیشه کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور و بعد اعمال ماده 477

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

متاسفانه کاری نمیشه کرد منتها درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور و بعد اعمال ماده 477 را نیز پیگیری نمایید