مشاوره حقوقی رایگان - پلاک تهران

سلام
من از شهرستان يك ماشين خريداري كردم. پلاك ماشين به شماره شهرستان هست و من گاهي اوقات تهران در منزل خواهرم ساكن هستم و گاهي شهرستان در منزل پدرم. پلاك هم به نام خودم ندارم.براي تعويض پلاك و گرفتن پلاك تهران ميتونم اقدام كنم؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله با احراز محل سکونت می توانید پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در تهران احراز محل سکونت شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام به علت اینکه منزل بنام شمانیست احراز محل سکونت شما سخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما در هر شهری که میخواهید پلاک آن شهر را بگیرید باید مدارک احراز سکونت اخذ نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مبایعه نامه یا اجاره نامه ای در تهران ارایه دهید تا پلاک تهران شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید احراز سکونت انجام گیرد یا اجاره نامه ، بیمه ملکیت

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

مبایعه نامه یا اجاره نامه ای در تهران ارایه دهید تا پلاک تهران شود