مشاوره حقوقی رایگان - پلاک تهران

سلام ما پلاک تهران 44داشتیم اما ماشین را فروختیم تعویض پلاک نکردیم حالا که در شهری دیگر زندگی می‌کنیم دوباره همان پلاک را بهمان میدهند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تعویض پلاک نیاز به احراز محل سکونت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست از راهور بپرسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس محل سکونت خود میتوانید تعویض پلاک کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به این دارد چند وقت از تعویض پلاک قبلی می‌گذرد....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به مدت سپری شده دارد. از طریق راهور پیگیری کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست فک پلاک به طرفیت خریدار ماشین اقامه نمایید پلاک را پس گرفته و در صورتی که نشانی دارای کد رهگیری در تهران دارید ارائه دهید همون پلاک را برای ماشین شما نصب خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ملاک احراز محل سکونت شما است وپلاک شهرستان داده خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که وجود داشته باشد می توانید درخواست نمایید بهتر است به مرکز شماره گذاری مراجعه کنیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس محل سکونت خود میتوانید تعویض پلاک کنید