مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی تامین اجتماعی

با سلام بنده الان 44سال دارم
قبلا حق بیمه مشاغل آزاد تامین اجتماعی پرداخت کردم تا خرداد1393 تقریبا 3سال سابقه داشتم با قرارداد18درصد به دلیل مشکلات نتوانستم پرداخت بکنم و بیمه قطع شد دراسفند1397تصادف کردم که منجربه پارگی رباط صلیبی پای راست و رباط صلیبی پای چپ وپارگی مینیسک شدم واز خرداد 1400 مجدد بیمه تامین اجتماعی باقرارداد 18درصد پرداخت میکنم که الان متاسفانه از کار افتاده شدم وقادر به کارکردن نیستم و از طریق کمیسیون پزشکی کمیته امداد 45درصد کار افتاده زده اند که مددجو کمیته امداد شدم
سوال بنده از شما این است که آیا برای تامین اجتماعی میتونم کار افتادگی بگیرم واز مزایا استفاده بکنم یا نه اگه جواب بدید ممنون میشم با تشکر.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.