مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین از سوی زوج

سلام
وقت بخیر
من زوجه هستم،همسرم تکمین داده و دادگاه گفت منزل اجاره کنی،منزل پدرش 2طبقه ست،طبقه پایین مادرش،که مستاجر داره صوری معرفی کرده،دادگاه برای کارشناسی داده،البته هنوز کارشناس نیامده،آیاهنگامی که کارشناس میاد،من را هم برای دیدن میخاند؟ ومن میتونم اعتراض بزارم، بخاطر همجواری مادرشوهرم بخاطر دخالتهای زیاد

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد حضور داشته باشيد ولي صرفا براي مادر شوهر و دخالت ترتيب اثر نميدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اعتراض می توانید نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله کارشناس باید با حضور طرفین محل را بررسی کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله کارشناس با حضور طرفین محل را بررسی میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله کارشناس با شما هم هماهنگی می کند ولی بهتر است خودتان به کارشناس یادآوری کنید که باید حضور داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کارشناس باید با حضور طرفین محل را بررسی کند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام میتوانید با کارشناس هماهنگ کرده و حضور داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به داشتن مستاجر و مستقل نیودن اعتراض دهید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

بله می توانید حاضر شوید و اعتراض کنید اما دلیل دیگری پیدا کنید