مشاوره حقوقی رایگان - معنی افترا و حکم آسیب به ماشین پارک شده در پارکینگ

سلام وقت بخیر. ما دوسال هست که در یک آپارتمان مستقر شدیم و از روزی که اومدیم با همسایه به مشکل خوردیم و درگیری زیاد شد و در آخر همسایه با همسرم زد و خورد داشت و همسایه به پرداخت دیه محکوم شد. حالا دیه رو به حساب دادگستری ریخته ولی هر دفعه به بهانه های مختلف شکایت می‌کنه و تازگی به همسرم تهمت افترا زده. حتی بعد از پرداخت دیه ماشین ما که به تازگی خریدیم هم آسیب زده. سوال بنده اینه افترا یعنی چی؟ بعد برای ماشین ما شکایت کردیم آیا میتونیم ثابت کنیم ؟با توجه به پرونده قبل کاری میتونیم انجام بدیم. چون ایشون چیه واحد دیگه گفتن اونقدر اذیت میکنیم که از اینجا بری. با مالک قبلی خونه هم همین مشکلات رو داشتن. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
افترا یعنی نسبت دادن یک جرم به شخص .
برای انتساب تخریب به ایشان باید مدرک داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب افترا یعنی که عملی را لفظی را به چه کسی نسبت دهید مثلاً بگوید او سال‌ها است که افت راستی اگه نتوانست ثابت بکنیم مطابق قاعده البینه علی المدعی هرکسی دارد بتواند ادای خودش اثبات کند و اگر نیت داشته باشد می‌تواند برایش اثراتی را به دنبال داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست، دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد افترا یعنی نسبت دادن یک جرم به شخص .