مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین

با سلام بنده زمینی رو در مازندران خریداری کردم که ابعاد آن در سند 680 متر است ولیکن بدلیل تعریض کوچه در حال حاضر به 400 متر کاهش پیدا کرده و فروشنده قبلی در طی این سالها اقدامی جهت گرفتن خسارت از دهیاری ننموده است، البته که بنده زمین رو با در نظر گرفتن متراژ فعلی خریدم و باید جهت اصلاح متراژ زمین به 400 متر در سند اقدام کنم. خواستم بدونم باتوجه به کاهش متراژ که قبلا از جانب دهیاری صورت گرفته و عدم اصلاح متراژ زمین در سند، قبل از اصلاح متراژ در سند میتونم امتیازی از دهیاری بگیرم؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام در صورتی که دهیاری یا شهرداری قسمتی از زمین شما را به عنوان گذر یاکوچه تصرف کند و تبدیل به خیابان یا گذر نماید شما می توانید قیمت زمین را به نرخ روز از دهیاری و شهرداری مطالبه نمایید البته بهتر است بررسی شود که آیا تصرفات دهیاری بر اساس طرح هادی بوده یا خیر می توانید از یک وکیل کمک بگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

قیمت زمین را به نرخ روز از شهرداری مطالبه نمایید