مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت چک

با سلام اینجانب چند سال قبل می خواستم برای وام 50 میلیونی بانک مهر اقتصاد ضامن دوستم شوم که شرایط آنرا نداشتم اما پشت چک یکی از سه ضامن را که کارمند هست را امضا کردم متاسفانه وام گیرنده بعلت عدم پرداخت اقساط پرونده اش حقوقی شده و در مرحله اجرای احکام است و یک هفته ای مهلت هست تا وام را تسویه کند سوالم این است که در صورت اجرایی شدن حکم تکلیف بنده چه می شود و اگر بنده که کارمند هم هستم کسر حقوق شوم باید از دارنده چک برای طلب حقم شکایت کنم یا از وام گیرنده؟ و اینکه با توجه به تجربه حقوقی جنابعالی بهترین روش برای مجاب و اقناع کردن وام گیرنده به پرداخت سریع وام چیست؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. باید از وام گیرنده در صورت پرداخت مبلغ وام طرح دعوی نمایید. باید تلاش نمایید که ایشان مجاب به پرداخت شوند.