مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وقت بخیر. اگر فردی با مبایعه نامه نصف منزل را به نام همسرش کند بعد از مرگ ایشان مبایعه نامه اعتبار دارد برای تقسیم اموال یا خیر ؟ به صورت محضری به نام نخورده است

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.اگر عقد بیع(همان فروش )باشد در صورت اثبات مبایعه نامه در دادگاه بله اعتبار دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با تنظیم مبایعه‌نامه انتقال مالکیت انجام می شود و همسرش مالک سه دانگ می شود و سه دانگ جزء اموال متوفی نیست.

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

مبایعه نامه اعتبار دارد‌.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورت اثبات مبایعه نامه در دادگاه بله اعتبار دارد.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام بله ولی شما صلح محاباتی تنظیم کنید بهتره

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله اصل بر صحت عقد و قرارداد می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اعتبار دارد ولی ممکن است نیاز به اثبات آن داشته باشید بهتر است صلح صورت بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد
و دارای اعتبار است
البته بستگی به مفاد مبایعنامه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر تمام شرایط قرارداد را به صورت قانونی رعایت کرده باشند بله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر درقالب هر عقدی به جز وصیت باشد معتبر است