مشاوره حقوقی رایگان - منزل خالی از سکنه هم جزء مستثنیات دین است؟

با سلام همسرم مسکن مهر داره 3 سال هست منو از منزل بیرون کرده خودش هم در منزل پدرش زندگی میکنه کلا کنتور آب منزل رو جمع آوری کرده قاضی اجرای احکام دستور داده کلانتری تحقیقات محلی انجام بدن که آیا اونجا زندگی میکنه یا خیر و آیا خالی از سکنه هست یا خیر؟
بعد از تحقیقات محلی آیا منزل بابت بخشی از مهریه توقیف میشه؟
منزل هم دارای قسط هست اگر توقیف شد مزایده میزاره یا بنام خودم نام بنام میشه؟ ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام چنانچه منزل بلااستفاده باشد میتواند توقبف شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنانچه منزل بلااستفاده باشد میتواند توقبف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قابل توقیف است مگر اینکه جهت تعمیر و... موقت خالی از سکنه باشد