مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

مرداد1400 ازدواج کردم خانمم از دو سه روز اول بارها منزل مشترک را به بهانه های مختلف ترک کرد و بعد از یک هفته با وساطت برمیگشت و از دی ماه تا کنون ترک منزل مشترک کرده و در طبقه بالای شخص دیگری زندگی می کند. سه با اظهارنامه تمکین فرستادم و دادخواست الزام به تمکین دادم. از نظر قانونی چطور می تونم پیگیری کنم که راضی به زندگی همسرم در مکان غریب نیستم.؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
متاسفانه کاری نمیشه کرد.
شما می توانید با کم الزام به تمکین بگیرید و بعد از صدور حکم به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اجبار زوجه به زندگی در مکان مشترک ممکن نیست ولی ترک منزل دارای پیامدهای قانونی مانند عدم امکان مطالبه نفقه از جانب ایشان می باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ترک منزل دارای پیامدهای قانونی مانند عدم امکان مطالبه نفقه از جانب ایشان می باشد.الزام به تمکین بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای تمکین را تا حصول نتیجه پیگیری کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ضمانت اجرای عدم تمکین ساقط شدن نفقه و اجازه ازدواج مجدد است ضمانت اجرای دیگری ندارد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تا زمانی که تمکین نماید مستحق نفقه هستین درغیر این صورت خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب تحقیق شرایطی قابل پیگیری است